Världens bästa Frillo

Jag och är en filosof och drömmare. Mina filosofier är en blandning av fantasier och verkligenhet och folk kan ha lite svårt att hänga med när jag blir Frillosofiskt som de kallar det. Jag älskar att resa. Jag älskar naturen och är en sann djurvän. Jag är ”nästan” vegetarian och dödar inte ens myggor.

Jag tror på karma och försöker leva som en god människa. Jag kämpar för orättvisor och är en självutnämnd mästare i retorik och raggning. Jag brinner för att argumentera men se det inte som att jag har ett behov av att vinna. Men har jag en gång gett mig in i striden så misslyckas jag inte. Iallafall inte enligt mig själv.

Jag kan framstå som kaxig och provokativ i min blogg ibland. Men det gör jag bara för att skapa diskussioner eller sålla bort läsare som har ”fel” inställning. För att komma innanför skinnet på mig måste man tänka till en gång extra, men när man väl har gjort det är jag ganska enkel att genomskåda och förstå.

Kommentera gärna mina bloggar och säg gärna ifrån när ni inte håller med. Men fråga inte om jag menar allvar eller skojar när jag skriver. Frågan är om jag vet svaret på det själv. Det mesta som jag gör är med glimten i ögat. Jag gillar ju att läsa saker med budskap, så det vore konstig om jag inte skrev saker med budskap när jag skriver ner mina tankar i bloggen.

Jag älskar att agera rådgivare och ge folk tips. Många talar till mig i förtroende och vänder sig till mig när de har svåra beslut att fatta. De ringer när de är arga men kanske framför allt när de är ledsna. Då lyssnar jag. Det är en viktig sak för mig. Det är nog det jag är mest stolt över i sitt liv. Att vara en vän som andra litar på.

Annonser
kommentarer
  1. Mette skriver:

    Hej!

    Jag hittade din blogg när jag sökte på ”lära sig poia”. 🙂 Har just kommit hem från festivalen Ozora i Ungern, med ett par underbara pois i bagaget, och vill bara lära mig nuuuu, genast! Har du några tips om hur jag kommer igång? Nånstans där man kan lära sig? Jag finns i Stockholm.

    Allt gott, Mette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s