Hej

Idag har jag en gästbloggare.
Han heter Anders Östman och jobbar med hälsa, personlig och andlig utveckling och har kurser inom dessa områden. Han jobbar även som healer och med mediala konsultationer och kanaliserar högre medvetanden. Han liksom jag gillar utveckling och nya utmaningar. Han är en optimist som ser något meningsfullt i allt som händer. Han är en sann inspiratör och säger att nya möten kan bli en helt ny krydda i livet.

Anders ska nu ikväll hålla i en kurs om att vara medvetet medveten men det hindrade inte honom från att förgylla våran tillvaro med hans tankar och filosofier.

Det Nya
Vi bör förbereda oss för en ny tid i historien, för 2000-talet kommer inte enbart att innebära snabba teknologiska framsteg. Det kommer även att innebära en stark ökning av människans medvetenhet om vår egen andliga och gudomliga betydelse i utvecklingen.

Vem tillhör framtiden?
Om vi tittar på andra stora övergångsperioder i historien så framträder 2 grupper starkt.
Den första är kritikerna, de finns hela tiden, men gruppen utökas starkt i övergångsperioder.

Vad kritiseras?
De kritiserar det gamla, de kritiserar det nya, de kritiserar att förändringen går för snabbt och de kritiserar att förändringen går för långsamt. De kritiserar allt.
Frågan är, när inledde en grupp kritiker en ny rörelse i historien? Svar aldrig.
Det är mörkast före gryningen

Så vem tillhör framtiden?

Den andra gruppen som består av män och kvinnor med visioner, mod, uthållighet, självförtroende, generositet, medvetenhet, integritet, kreativitet, entusiasm, glädje, ödmjukhet och kärleksfullhet (dock behövs inte alla dessa egenskaper). De har förmågan att kunna slappna av och ignorera kaos och förvirring som uppstår, de förblir fokuserade på den uppgift de vill genomföra. De har visioner som de gärna delar med sej av till andra och de söker samförstånd och stöd för sin vision. Deras blotta närvaro skänker energi och inspiration till andra och de delar med sej av sin egen energi och kunskap.
Framtiden tillhör dessa människor. De är ledare.

Ledarskapet utgörs inte av en elitklass utan av en roll som var och en växer in i och genomför. Människor hör på en sådan ledare, de lyssnar och påverkas.

Var eller bli en ledare, var inte rädd, bry dej inte om de rädda kritiserande själarna som är kungar över icke existerande kungariken. Var en visionär! Var en självsäker optimist! Handla och lev det liv som du drömmer om att leva.

Albert Einstein sa: ”Stora tänkare har alltid stött på våldsamt motstånd från medelmåttiga sinnen”

Den som är rädd för kritik kommer oundvikligen att sluta lyssna på sin inre röst. Välj dina rådgivare.
Jag kritiseras ofta, men jag följer ändå min inre ledstjärna.
Låt oss enas för en bättre underbar morgondag

Ha en fantastisk framtid önskar
Anders Östman
http://www.atomensoga.se/

Ett stort tack till Anders Östman, hoppas han kommer tillbaks fler gånger och gästbloggar.

Jag och några vänner planerar att boka in oss på en kurs med Anders. Är någon intresserad så hör av er. Vi har dock inte hunnit planera när det blir än.

Denna gästblogg var precis vad jag behövde. Jag satt precis och kämpade med en blogg om drömmar och visioner och kände att jag inte skulle hinna bli klar. Men så kom Anders med sin gästblogg som ett skänk från ovan =))

Mitt inlägg om drömmar och att tro på sig själv kommer i morgon, den är nästan klar.

Keep healthy and smiling =))

http://www.atomensoga.se/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s