Vad är receptet på en perfekt hockeykväll undrar kanske många.
Jag har svaret. Tog en djupdykning i mitt medicinförråd och kom fram till att mina mediciner är perfekta för hockey fans.

 Sover du dåligt kvällen innan matchen. Du ska du ta två 2 st. Propavan. Det är namnet på sömntabletten som lugnar dig och tas 1 timma innan man går och lägger sig. Effekten sitter i hela natten.

Eftermiddagen kan bli nervös och under matchen kanske inte nerverna håller. Utvisninar, suddendeatch och underläge kan framkalla ångest och nervositet. Ta 1 st Atarax. Den verkar mot ångest inom 15 minuter och håller dina nerver i styr hela matchen.Man blir go & glad kexchoklad hela dagen. (jag äter inte Atarax pga av ångest utan jag äter den för att den hjälper mig att sova, något som är omöjligt annars med tanke på effekten på resten av medicinerna).

Tar matchen all din energi där du står och skriker och hejar och du börjar känna dig trött? Då ska du ta 2-8 st Prednisolon. Det gör dig pigg och manisk. ”Man mår bättre än någonsin” Den ökar matlusten så att snacksen smakar bättre och den ökar även sexlusten så man hinner med en snabbis i pausen om man så skulle vilja. Jag har beskrivit känslan av att äta Prednisolon tidigare som en blandning av lyckopiller och viagra.

Har man grannar som hejar på Frölunda så gör även prednisolonet att man kan växla blixtfort mellan maniskt glad och kraftigt agressiv och på några sekunder springa in till grannen och slå en mingvas i huvudet på honon. Var inte orolig om du är allergisk mot ev djur som grannen har för det finns antihistamin i Ataraxen. Efteråt går man in till sig igen och blir manisk glad igen på nolltid och minnesförlusten gör att man kan neka trovärdigt till dådet när pappa blå knackar på. Det man inte kommer ihåg har aldrig hänt som det så fint heter. Skulle du bli så nervös så att du får inre blödningar och inflammationer i alla kroppens organ, behöver tumörbehandling, lider av akut blodcancer eller sarkoidos så är Prednisolonet din vän.

Är slutminuterna extra tuffa och du känner magkatarren närmar sig så tar du en Omeprazol. Lindrar direkt och är ett måste om man ätit prednisolon för den är förstark för magen.

När segern är i hamn så ta några Prednisolon till och känn glädjeruset sprida sig. Ta inte för många för då är risken att alla klär av sig nakna och kramas.

Sen när timmen är sen och det börjar bli dags att sova, men du känner att prednisolonet fortfarande håller dig vaken och trots att du tog Propavan och Atarax för en timma sedan vill kroppen inte få ro. Du ska du ta en Imovane. Det är en insomningstablett som tas vid sänggående och verkar mycket kraftigt men endast under några timmar. Men sedan tar ju propavanet över och du kommer få den bästa sömnen någonsin.

 

Det är mitt recept tips på en perfekt hockey kväll. 

Sist men inte minst så måste jag säga att ni som följt mina råd och känner att ni blev hjälpta av dessa preparat borde uppsöka en hockey avgiftningsklinik efter Slutspelen. Ni är hockey missbrukare och behöver vård. Annars finns risken att ni kommer stryka med av någon hjärtåkomma under slutspelen på äldre dar. Men kanske är det så ni hockey tokiga vill sluta era dagar. Det kanske är det perfektat sättet att sluta sitt liv på. Att se hv ta SM guld i sudden och höra vrålet från ett fullsatt Kinnarps arena som i ett mastodontiskt glädjerus skriker ut sin lycka allt vad de orkar.

Men så kommer inte jag sluta mina dagar. Jag dö i en flygkrasch. Räddningspersonalen som hittar mig kommer inte kunna ta miste på  leendet på mina läppar. Då har jag dött lycklig. Inte pga att jag kraschat. Utan pga att anledningen till kraschen beror på att jag som prednisolon påverkad pilot mitt under en flygning fått för mig att gå med i 10 000 metersklubben.

 

Slutet gott, allting gott…

Annonser
kommentarer
  1. Alex skriver:

    Hahaha!!! Inte konstigt att du är som du är (:P) med alla de där tabletterna! Nice sätt att dö på. Jag skulle nog föredra att kvävas till döds av världens längst kyss med nästäppa. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s