Urkult och kärlek

Publicerat: 06 januari 2009 i Allmänt, Fest, Gamla favoriter, Musik
Etiketter:, , , , , , , , , , , ,

Jag funderar på att åka till Urkults festivalen och elda, festa, dansa och njuta av livet i sommar.
Jag har inte varit där sedan augusti 2007. Saknar Urkult djup in i själen.

Minns särskilt sista nätten där.

Sista natten på urkult så skulle jag vara vakt i djembetrums tältet. För ägarna skulle se bandet som började 00:30. Ville egentligen inte, men man kan ju inte säga nej till en vän heller. Här blir jag sittandes ensam i 1,5 timmar tänkte jag. Vi bommade igen tältet och alla försvann och jag insåg ganska fort att jag inte ville sitta inne i tältet utan gick ut.

Vem står inte där med världens leende och säger hej om inte Myff. Vi satte oss ner på marken och rökte ingefära ciggaretter och pratade om allt och alla. Efter en liten stund kom även Tiee förbi och tyckte att vi hade det mycket mysigare vid Djembetältet. Vi gick in och satte oss och jag bjöd på cola nuts och efter ett tag tittade även Therese och Kaffe in. Kaffe spelade lite djembe för oss och då går Henke förbi utanför. vi går ut och sätter oss allihop och pratar tills konserten är slut och djembetältet återigen öppnas.

Vi hade blivit tipsade om en Reggae-ragga-dancehall fest på hotellet så vi gick sakta ditåt men det var tyvärr redan slut. Vi satte oss utanför ett thaikök för Henke ville ha mat som vanligt och där blev vi sittande. Jag har träffat många underbara människor på urkult och varje kväll har varit jätte kul men den sista kvällen var något extra.
Tack alla ni som gjorde mig sällskap vid djembetältet istället för att gå på konsert med alla andra. Den natten var helt magisk, sen att alla vi hade inbrott i våra tält undertiden gör inget. Det var det värt. Jag var så glad djup inne i själen så jag glömde t o m bort att bli arg när jag fattade att vi blivit bestulna.

Det är kärlek

Annonser
kommentarer
  1. kerstin skriver:

    Ååh fan va roligt det låter =D

    Jaa ser fram emot att plugga arabiska o lära mig arabiska bokstavsystemet! =D FAn va coolt att du plugga thai, jag vill lära mig alla språk i välrden, fast då kanske man blir helt förvirrad. Jag snackade turkiska skit bra förut, men sen hade jag ingen att snacka turkiska med, och glömde bort det. Så med arabiska ska jag försöka hålla den i liv. Typ läsa mkt litteratur på arabiska även efter kursen.

    Jaa håller med dig om självmord grejen, fan jag såg en man hos Oprah som hade försökt ta livet av sig, och då skjutit sig själv i skallen, och han överlevde, samma med en tjej som hoppade framför ett tåg och överlevde. Helt otroligt, fast nu mår de trots sina skador, bättre än innan självmordsförsöket.

  2. Sophia skriver:

    Urkult är kärlek, så är det bara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s